Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Food & Agri


Voeding is essentieel voor ons (voort)bestaan. Het is dan ook niet gek dat Food & Agri een van de grootste sectoren in Nederland is. Een sector die continu in beweging is. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De productie, verwerking en het transport van levensmiddelen staan onder streng toezicht. In- en export is gebonden aan vele regels. Dit maakt de sector uniek. Onder deze omstandigheden is ondernemen soms een uitdaging. Onze specialisten begrijpen dat als geen ander.

Binnen ons kantoor is veel kennis en ervaring aanwezig om u met alle aspecten van het zakendoen in deze branche te ondersteunen. Gaat u een nieuw logistiek systeem implementeren en wilt u afspraken met leveranciers goed vastleggen? Gaat uw onderneming fuseren of herstructureren? Wilt u de opvolging binnen het familiebedrijf regelen? Heeft de toezichthouder zich bij uw onderneming gemeld? En wat als u als bestuurder een reorganisatie wil doorvoeren? Of uw bedrijf groeit zo hard dat een ondernemingsraad nodig is. Of dat u uw medezeggenschap anders wil inrichten.  Met deze en andere vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Door onze fysieke aanwezigheid midden in het groene hart van Nederland en met de bollenstreek om de hoek, heeft ons kantoor van oudsher een binding met deze sector. Van productie tot handel. Ons kantoor is centraal gelegen tussen de grootste veilingen van Nederland. Onze specialisten hebben dan ook jarenlange ervaring opgebouwd binnen deze sector en sommigen hebben er hun wortels liggen. Aan een half woord hebben zij vaak genoeg. Dat werkt prettig en snel.

Ook hebben wij ervaring met adviestrajecten in de vlees- en visverwerkende industrie. Onze bestuursrecht specialisten vormen een uitstekende schakel tussen uw onderneming en de toezichthouder.

De specialisten van De Clercq spreken onze taal en daardoor konden we snel schakelen. Prettig om mee samen te werken.

Blogs