Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Handel & Industrie


Waar een klein land groot in is: Handel en Industrie. Van start-up tot multinational en vele bedrijven die actief zijn binnen het MKB. Nederland biedt een uitstekende klimaat voor iedereen met ondernemerszin. De maakindustrie vindt altijd nieuwe innovatieve wegen om te blijven ontwikkelen. Nog altijd behoort Handel & Industrie tot de grootste sectoren van Nederland.

Het feit dat multinationals kiezen voor vestiging in ons land en de huisvesting van belangrijke datacenters, geven aan dat de omstandigheden uitstekend zijn. Daarnaast is er, bijvoorbeeld vanuit Azië, veel vraag naar onze producten, die met name bekend staan om hun veiligheid. Internationale handel vindt dan ook volop plaats. Dat is mooi en uniek en tegelijkertijd vraagt dat om flexibiliteit. Want voor ieder land geldt andere wet- en regelgeving.

Wij hebben een team van specialisten in huis met internationale kennis en ervaring. En die bovendien de taal van uw onderneming spreken, vaak letterlijk. Ook is ons kantoor lid van diverse internationale netwerken zoals IR Global. We hebben daardoor vele contacten in het buitenland waarmee wij nauw samenwerken. Dat maakt onze dienstverlening nog completer.

Wij begrijpen de problemen waar bedrijven in deze sector tegenaan lopen, sterker nog, vaak zijn wij ze voor! Door de actualiteiten op de voet te volgen. En zowel gevraagd als ongevraagd te adviseren. Ondernemers bij de hand te nemen. Zo proberen wij problemen en procedures voor te zijn. In de meeste gevallen is dat in het belang van alle partijen. Maar lukt dat niet, dan schuwen wij een procedure ook niet. Doordat wij verschillende disciplines in huis hebben, kunnen wij snel schakelen. En alle afdelingen van een onderneming bijstaan. Zo leren wij uw onderneming goed kennen. En kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Doordat wij al jarenlang samenwerken met specialisten van verschillende disciplines van De Clercq, kunnen wij snel schakelen. Zo hebben we al veel problemen kunnen voorkomen.

Blogs