Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Vastgoed


Binnen de vastgoedsector zijn bouwbedrijven, vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en investeerders actief. Een sector die vaak onderhevig is aan de grillen van de economie. En daarnaast hebben wetgeving, milieu en ruimtelijke ordening een bepalende invloed. Ondernemingen en instellingen die actief zijn in de vastgoedsector moeten beschikken over een flinke dosis doorzettingsvermogen, daadkracht en flexibiliteit.

Binnen ons kantoor werken juristen van verschillende disciplines nauw met elkaar samen. Zij kennen de branche goed en weten wat er speelt. Daardoor kunnen zij snel schakelen als een probleem ontstaat. Doordat wij altijd langdurige relaties nastreven, kennen wij onze cliënten goed en kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. Zonder wollig taalgebruik en met een pragmatische no-nonsense aanpak die gewaardeerd wordt door onze cliënten.

Onze specialisten kunnen u adviseren en eventueel bijstaan in procedures. Bijvoorbeeld als u aansprakelijk bent gesteld voor schade bij een bouwproject. Of als de aanvraag van een vergunning is afgewezen door de provincie of gemeente. Regelmatig staan we woningcorporaties bij als zij problemen hebben met een huurder. Maar ook adviseren we projectontwikkelaars en investeerders. Of begeleid ons notariaat een omvangrijke vastgoedtransactie.

De betrokkenheid bij de vastgoedsector blijkt onder meer uit het feit dat ons kantoor betrokken is geweest bij de oprichting van de REDOV, de lokale vereniging voor vastgoedondernemers. Op dit moment mogen wij ons ook voorzitter noemen. Daarnaast zijn onze specialisten lid van diverse beroepsverenigingen en delen zij graag hun kennis met u. Bijvoorbeeld door het publiceren van blogs, nieuwsbrieven en artikelen. Zo blijven wij en u up-to-date.

Na jarenlang getouwtrek kon door tussenkomst van een advocaat van De Clercq de zaak snel worden opgelost. Fijne samenwerking en een praktische oplossing.

Blogs