Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Zorg


Goede zorg is van essentieel belang in onze maatschappij. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. De voor de zorg geldende wet- en regelgeving maken dit niet altijd gemakkelijk. De zorg staat vaak voor grote uitdagingen. Van het voldoen aan alle kwaliteitseisen en wettelijke verplichtingen tot het zorgen voor patiënten, cliënten en medewerkers.

Binnen de zorg leidt dit tot specifieke vraagstukken over bijvoorbeeld privacy van patiënten, het toepassen van nieuwe technologieën, vastgoed binnen de zorg, de kwaliteitseisen en aansprakelijkheden, de medezeggenschap en de personele regelingen. Kennis en ervaring in deze sector is van groot belang.

Vanuit verschillende disciplines vormen onze specialisten samen het team dat cliënten binnen de zorgsector bijstaat. Met hun jarenlange ervaring en up-to-date kennis adviseren zij binnen de zorg over uiteenlopende vraagstukken en waar nodig voeren zij procedures. Aan de hand van de wensen en behoeften binnen de zorg, zullen zij steeds op een praktische en constructieve  wijze proberen tot goede oplossingen en initiatieven te komen. Ontzorgen is daarbij een belangrijk doel, zodat u kunt vertrouwen op het beste advies en u zich uitsluitend hoeft te richten op datgene waar uw organisatie voor staat: het verlenen van de best mogelijke zorg!

Artificial Intelligence, AI, robot, robotisering, Zorg, AI in de zorg, IT

De specialisten van De Clercq hebben ons uitstekend geholpen bij een noodzakelijke reorganisatie. Met oog voor de mens, zoals wij dat binnen onze zorginstellingen ook altijd hebben.

Blogs