Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag
Menu

Aanbestedingen


Het team Aanbestedingsrecht beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van het aanbestedingsrecht in brede zin. Die ervaring is opgedaan aan zowel de zijde van aanbestedende diensten als inschrijvers. Het team adviseert en procedeert veelvuldig.

Vanzelfsprekend is de kennis van het team Aanbestedingsrecht van het hoogste niveau. Dat mag u ook verwachten. Onze aanpak is direct en doelgericht. Wij zijn 24/7 bereikbaar en laten, indien nodig, alles uit onze handen vallen om uw belang te behartigen.

Kennis en ervaring

Specialistische kennis is essentieel. Zo publiceren wij in (vakinhoudelijke) tijdschriften, volgen wij postdoctoraal onderwijs op het gebied van het aanbestedingsrecht, zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA) en schrijven wij als auteur mee aan de Kennisbank Inkoop en Aanbesteden van Reed Business information. Belangrijker is onze ervaring, waarover u meer leest op de persoonlijke pagina’s van onze advocaten.

Door al die regels uit Brussel zien we soms door de bomen het bos niet meer. De Clercq zorgt ervoor dat we onze zaken juridisch voor elkaar hebben

Blogs in Aanbestedingen